Πώληση 430,000€ - Βίλα, Μεζονέτα, Μονοκατοικία
Πωλείται μία Μεζονέτα πολυτελής κατασκευής σύνολο 360 τ.μ. , του 1995 στην Πάτρα περιοχή Μονοδένδρι . Η μονοκατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα : υπόγειο , ισόγειο , Α΄όροφος.
Το υπόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο 160 τ.μ. . Το ισόγειο αποτελέιται από κουζίνα ανακαινισμένη , ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία , γραφείο και μπάνιο . Α΄όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια .Το μάστερ υπνοδωμάτιο διαθέτει μπάνιο .
Διαθέτει κλιματισμό , τζάκι , αυτόνομη θέρμανση , αλουμίνια διπλά τζάμια με μεγάλες βεράντες και μεγάλα ανοίγματα έτσι ώστε να είναι πολύ φωτεινό .
Περικλείεται από τεράστιες βεράντες .
Στον κατάφυτο περιβάλλοντα χώρο 2,5 στρεμμάτων υπάρχει μία ενα στέγαστρο για πάρκινγκ και , αρκετοί χώροι ιδανικοί για καθιστικό ή τραπεζαρία .
Ένα πανέμορφο ακίνητο ιδιαίτερης αισθητικής και ποιότητας υλικών .
Απόσταση απο την θάλασσα 400 μέτρα .
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.Σημείωση: Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου, αλλά ένα ενδεικτικό κοντινό σημείο.