Πώληση 285,000€ - Τεσσάρι
Πωλείται Τεσσάρι Ρετιρέ , Δ΄ορόφου , 110 τ.μ. στην Πάτρα στην περιοχή Κέντρο . Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια ( εκ των οποίων το μάστερ έχει βεστιάριο και δικό του μπάνιο ), κουζίνα , σαλοτραπεζαρία , μπάνιο και μεγάλες βεράντες .
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας , Αντλία ψύξης – θέρμανσης , μεγάλα ανοίγματα με θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια , θερμοπρόσοψη και ηλιακό θερμοσίφωνα 200 λίτρων .
Τζάκι ενεργειακό στην μέση του σαλονιου με 2 ανοιγματα και στην βεράντα νεροχύτης πάγκος για μπαρμπεκιου .
Επίσης διαθέτει αποθήκη με πρόβλεψη να μπει εκεί πλυντήριο – στεγνωτήριο . Στην ταράτσα έχει γίνει μόνωση .
Έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση του ακινήτου υδραυλικά και ηλεκτρολογικά ( με τριφασικό ρευμα για την αναγκές της αντλίας θερμότητας ψύξης) .
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.Σημείωση: Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου, αλλά ένα ενδεικτικό κοντινό σημείο.

























